Looking For Anything Specific?

Deprem Eş Anlamlısı - : .deprem eş anlamlısı, deprem anlamı, deprem açıklaması, deprem ile ilgili bilgi, deprem kelimesinin anlamı,deprem zıt anlamısı, deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü.

Deprem Eş Anlamlısı - : .deprem eş anlamlısı, deprem anlamı, deprem açıklaması, deprem ile ilgili bilgi, deprem kelimesinin anlamı,deprem zıt anlamısı, deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü.. Depremin eş anlamlısı olan sözcük hangisidir? Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı. Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : .deprem eş anlamlısı, deprem anlamı, deprem açıklaması, deprem ile ilgili bilgi, deprem kelimesinin anlamı,deprem zıt anlamısı, deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü. Zelzele , hareket , yer sarsıntısı , yer sarsıntısı.

Bu kelimenin aynı zamanda bir eş anlamlısı bulunuyor. Aradığınız deprem kelimesinin eş ve yakın anlamlısı, anlamdaşı hareket, sarsıntı, zelzele, zerzele, yer sarsıntısı. Eş anlamlı sözcükler, cümlede birbirinin yerine kullanılabilirler. Deprem eş anlam, deprem zıt anlam. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler.

bakımından eş anlamlısı, bakımından zıt anlamı nedir
bakımından eş anlamlısı, bakımından zıt anlamı nedir from anlamlisi.org
.deprem eş anlamlısı, deprem anlamı, deprem açıklaması, deprem ile ilgili bilgi, deprem kelimesinin anlamı,deprem zıt anlamısı, deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz. Her iki kelime de aynı anlama gelir ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen. Bu soru, popüler codycross oyununun bir parçasıdır! Tremblement de terre yer kabuğu içindeki katmanların yerinden oynamalarıyla oluşan sarsıntının deprem anlamı i̇ng.

Deprem kelimesinin eş enlamı olan sözcükler.

⇒ dün çin'de deprem olmuş. Deprem sözcüğünün eş anlamlı kelimesini ve sözcük analizini içeriyor. Aşağıda deprem kelimesi eş anlamlısı ile ilgili cümleler hazırladık. Anlami.net eş anlamlı kelimeler sözlüğü, sitemizde tüm eş anlamlı, yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz. Eş anlamlı kelimeler tablosunu indir: Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Söyleyiş, eş anlamının karşılığı ve dilbilgisi kurallarına göz atın. .deprem eş anlamlısı, deprem anlamı, deprem açıklaması, deprem ile ilgili bilgi, deprem kelimesinin anlamı,deprem zıt anlamısı, deprem zıttı, deprem hakkında bilgi, deprem kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, deprem sözcüğü. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır. Bu sayfada verilen deprem eş anlamlısı / anlamlıları dışında başka bir eş anlamlı kelime olduğunu düşünüyorsanız yorum yazarak bize bilgi veriniz. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz. Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. ⇒ deprem olduğunda ben dışardaydım.

Aşağıda, depremle eş anlamlı kelime için doğru cevabı bulacaksınız, eğer bulmaca'ü bitirmek için daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa navigasyonunuza devam edin ve arama fonksiyonumuzu deneyin. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler. Tremblement de terre yer kabuğu içindeki katmanların yerinden oynamalarıyla oluşan sarsıntının deprem anlamı i̇ng. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir.

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasında ne yazıyor? Mazbata anlamı ...
Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasında ne yazıyor? Mazbata anlamı ... from i.azonceoldu.com
Ücretsiz çevrimiçi i̇ngilizce sözlükte ve ansiklopedide deprem hakkındaki bilgiler. * sözcüklerin eş anlamlı olup olmadıkları, cümle içindeki kullanımlarından belli olur. Deprem eş anlam, deprem zıt anlam. Bu oyun, çok ünlü bir video oyun şirketi olan fanatee games tarafından geliştirilmiştir. Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz. Aşağıda deprem kelimesi eş anlamlısı ile ilgili cümleler hazırladık. Deprem sözcüğünün eş anlamlı kelimesini ve sözcük analizini içeriyor. Yani bir sözcüğün farklı cümlelerde değişik eş.

Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz.

Abi sizde her eş anlamı var ya odev yapıyom 4. Aşağıda deprem kelimesi eş anlamlısı ile ilgili cümleler hazırladık. *depremler son günlerde hızla bir artış gösteriyor. Anlami.net eş anlamlı kelimeler sözlüğü, sitemizde tüm eş anlamlı, yakın anlamı ve zıt anlamlısı kelimelerin cevaplarını bulabilir ve arama bölümünden istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz. Deprem eş anlamlısı için 2 adet sözcük bulunmaktadır. Her ikisi de aynı anlama gelmekte ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları anlatmaktadır. Bu nedenle bu iki sözcüğü birbirinin yerine kullanabilirsiniz. Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : ⇒ dün çin'de deprem olmuş. isim yer kabuğunun derin katmanlarının kırılıp yer değiştirmesi veya yanardağların püskürme durumuna geçmesi yüzünden oluşan sarsıntı, yer. Çevrim içi sözlükte deprem için tanım. Deprem özellikle son dönemlerde çok sık meydana gelen ve zorlu zamanlar yaşatan bir durumu anlatan kelimedir. Deprem kelimesinin eş enlamı olan sözcükler.

Deprem kelimesinin eş ve yakın anlamı nedir? Depremin eş anlamlısı nedir kısaca bilgi deprem kelimesinin eş anlamlısı deprem sözcüğünün eş anlamlısı deprem ve deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Ayrıca türkçe deki eş deprem kullanılışını örnekleriyle inceleyin. Her ikisi de aynı anlama gelmekte ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları anlatmaktadır. Kelimesinin eş anlamı deprem, kelimesinin eş anlamlısı nedir, benzer kelimeler.

Eş Anlamlı Kelimeler Burada - Güzel Sözler ve Bilgi ...
Eş Anlamlı Kelimeler Burada - Güzel Sözler ve Bilgi ... from cokiyiabi.com
Değerli öğrenciler deprem anlamdaşı ve zelzele ve deprem eş anlamlı kelimelerdir. Her ikisi de aynı anlama gelmekte ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen kırılmaları anlatmaktadır. Tüm eş anlamlısı, benzer anlamı, kelimelerini bulabilir arama kutusundan tüm hepsine arayarak ulaşabilirsiniz. Bu soru, popüler codycross oyununun bir parçasıdır! Eş anlamlı sözcükler, cümlede birbirinin yerine kullanılabilirler. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Yani bir sözcüğün farklı cümlelerde değişik eş. Bu kelimenin aynı zamanda bir eş anlamlısı bulunuyor.

Söyleyiş, eş anlamının karşılığı ve dilbilgisi kurallarına göz atın.

Çevrim içi sözlükte deprem için tanım. Deprem sözcüğünün eş anlamlısı nedir ? * sözcüklerin eş anlamlı olup olmadıkları, cümle içindeki kullanımlarından belli olur. Her iki kelime de aynı anlama gelir ve dünyanın kabuk kısmında meydana gelen. Deprem ile aynı anlama gelen eş anlamlı kelimeler birbiri yerine kullanılabilir, bu kelimeler sırasıyla. Yani bir sözcüğün farklı cümlelerde değişik eş. Deprem kelimesinin eş anlamlısı zelzele, hareket, yer sarsıntısı kelimeleridir. Deprem kelimesinin eş anlamlı sözcükleri : Deprem sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler zelzele ve zerzele sözcükleridir. Ana sayfa haberler deprem eş anlamlısı. Değerli öğrenciler deprem anlamdaşı ve zelzele ve deprem eş anlamlı kelimelerdir. İşte tüm depremle eş anlamlı kelime cevapları. Misafir 11 haziran 2020 sordu.

Deprem kelimesinin eş enlamı olan sözcükler deprem. Deprem kelimesine karşılık olarak eş anlamlı, 'zelzele' sözcüğünü değerlendirebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar